Afdrukken
Hits: 5791

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Maak zelf je verse veggie burgers, balletjes en broodsmeersels

Vers is altijd het lekkerst. Daarom is het zo leuk als je zelf burgers, balletjes en broodbeleg kunt maken. Het vraagt niet eens zoveel werk.
In dit boek vind je originele combinaties met noten en groenten, granen en peulen, plantaardig gehakt en pittige smaakmakers die verwerkt worden tot burgers, balletjes en broodbeleg. Elk recept is apart en zit boordevol smaak. Soms zijn ze heerlijk klassiek, zoals de spaghettikaasburger, waterzooi met balletjes of gebakken champignonpaté. Andere hebben een mediterrane twist.

Proef maar eens van de Provençaalse linzenburger met cashewnoten, de polentaburger met mais en paprika, de risottokroketjes met tijm of de auberginetapenade met koriander. Helemaal verrassend zijn de recepten met een oosterse toets. Een couscousburger met de smaken van het Midden-Oosten, Thaise kokos-tofuburger, dahlballetjes met yoghurt en koriander of oosterse groentesalade met iziki… een voor een allemaal fantastische gerechten. Met veganistische en glutenvrije recepten!


Miki Duerinck & Kristin Leybaert zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe recepten voor de kookworkshops, het traiteurwerk en de etentjes in hun Vegetarische Kookstudio. Hun recepten zijn origineel en makkelijk te bereiden. Ze zijn de auteurs van de succesvolle boeken Vegetarisch genieten, Vegetarisch koken in 30 minuten, het Donderdag veggiedag kookboek, Veggie voor starters en Verrassende desserts in 30 minuten. Hun culinaire boeken werden vertaald in het Frans en in het Duits.

--------------------------------------
Veggie burgers, balletjes en broodbeleg - Miki Duerinck & Kristin Leybaert kost slechts €19,99 en is te koop via onderstaande link.